MVH Visueel werkt samen met theatergroepen, producenten en impresariaten. Met lichttechniek versterken wij uw verhaal. Wij staan bekend om onze grote betrokkenheid en creatieve oplossingen. Eigenaar Matthijs van Hulsentop licht toe: "Door onze persoonlijke aanpak en ons meedenkvermogen, bouwen we een band op met onze klanten. Zij vertellen hieronder meer over MVH Visueel." 

Over MVH Visueel

Matthijs werkt zeer zorgvuldig. Hij houdt rekening met de situatie per theater en bereidt zich daar op voor. Op die manier kan hij eventuele problemen vooraf oplossen en komen we niet op de dag zelf voor verrassingen te staan. Dat geeft een heel gerust gevoel en scheelt een hoop stress. Ik heb vol vertrouwen mijn producties in zijn handen gelegd.

Olivier De Meyer | Producent en regisseur Event-Team

MVH Visueel: Lichtontwerper en lichttechnicus bij o.a. Dolfje Weerwolfje en Roodkapje.

Als ik een lichtontwerp nodig heb, bel ik als eerste naar Matthijs. Hij is

de beste freelancer die ik ken. Hij springt boven de rest uit, omdat hij heel goed weet hoe je een voorstelling vanuit verschillende standpunten visueel kan maken. Als hij mee gaat met een tour, heb ik een gerust hart. Matthijs raakt nooit in paniek en zorgt er voor dat alles goed komt.

Bart Vandersmissen | Producent en regisseur Theaterhuis Banann

MVH Visueel: Lichtontwerper en lichttechnicus bij o.a. Nellie & Cezar en Assisen.

Het is jammer dat Matthijs in Nederland woont. Als hij in Vlaanderen had gezeten, dan zou ik hem vragen om technicus te worden van mijn theater. Matthijs heeft een enorme bedrijfsethiek, is correct in de communicatie en presteert goed onder enorme druk. Bovendien staat veiligheid bij hem voorop. En dat is niet vanzelfsprekend in dit vak!

Nico Warrinnier | Directeur theater en productiehuis

MVH Visueel: Lichttechnicus tijdens tours en vaste theaterproducties

Zet uw verhaal in het licht

Bel ons via:

+31 (0)641139120

MVH Visueel

T  +31 (0)6 41139120

E  info@mvh-visueel.nl

 

Groenendael 126

8271 EG IJsselmuiden

Insta.png
Linked Inn.png
Facebook.png

© 2020 - MVH Visueel.

Home           Privacyverklaring